2011. május 31., kedd

OLASZORSZÁG MESÉS VÁROSAI - CREMONA + 4NAP LUXUS - Jelenlegi ára: 44 990 Ft


Hotel Impero**** Cremona/ Olaszország
Városlátogatás - Cremona szivében
4 nap büféreggelivel 2 személy részére
 
Csomag tartalma
4 nap / 3 éj 2 személy részére 
büféreggeli
Cremona City Card
1 napra kerékpárkölcsönzés
a  Delle Arti Relax és Fitnessclub használata (150m-re a hoteltől)
Wi-fi Internet (10 óra / tartózkodás)
Parkolóhely  (foglaláskor jelezni kell)
A licitált ár tartalmazza a fenti szolgáltatásokat és 2 személyre értendő, beleértve az adókat és az üdülőhelyi dijat.
A kultúra és a zene városa:   Cremona
Lombardia régió számos ókori és középkori látnivalót tartogathat számunkra, melyek felsorolására egy útikönyv sem lenne elég. Talán a legismertebbek Milánóban találhatóak, ezek közül is a katedrálist érdemes kiemelni, amelyet 400 éven keresztül építettek a hegyekből ideszállított márványból, de közvetlenül mellette fekszik Viktor Emánuel olasz király emlékműve és pár száz méternyire található innen a Scala is. A milánóiak nagyon büszkék arra, hogy közel 30 évig élt és alkotott a városban Leonardo Da Vinci, aki a város későbbi fejlődését is meghatározta. A Da Vinci által tervezett csatornákon juttatták el ugyanis márványt a katedrális építkezésére, és ugyanezek a csatornák szolgáltatják ma is az ivóvizet a város számára. Rengeteg múzeumot, színházat nézhetünk meg egész Lombardia szerte, azonban, ha csak egy helyre van lehetőségük ellátogatni, mi mindenképpen Cremona városát ajánljuk, ahol a mai napig készítik a híres Stradivari hegedűket. Cremona - az itáliai reneszánsz és hegedűkészítés fellegvára: megcsodálhatja Európa legmagasabb harangtornyát (pazar kilátás), a román-reneszánsz dómot és a Piazza del Comune ékességeit (keresztelokápolna, loggia, palazzo).
Hotel Impero****
A Dómtértől (Piazza del Duomo) mindössze 50 méterre található Hotel Impero a város középkori szívében helyezkedik el. Az elegáns szobák ingyenes Sky TV-vel és Wi-Fi internet hozzáféréssel vannak felszerelve. A szobákból szép kilátás nyílik a székesegyházra.
A svédasztalos reggeli jellegzetes termékekkel várja a vendégeket.
A sétálóutcában található szállodából könnyedén megközelíthetőek Cremona legjobb éttermei és bárjai.
Minden szerdán és szombaton egy tipikus szabadtéri piac kerül megrendezésre a Hotel Impero előtti utcában.
 
Cremona
Cremona megye is a Padaniai alföldön nyúlik el, e terület igen termékeny, mutatják ezt az itt felépített gazdasági szövetkezetek és majorságok, rendezett legelők, rétek, erdők és ligetek, melyeket három folyó szel át: a Pó, az Oglio és a Serio. Cremona városa világhírét, az itt élt leghíresebb lantkészítő mestereknek köszönheti, mint például Stradivari, Amati, Guarnieri. Ezen iparág a mai napig is virágzik ebben a városban, mely telis de tele van kisebb nagyobb lantkészítő műhellyel. A város középpontja a Városháza tér, egyike a lombardiai legszebb középkori tereknek, itt magaslik a Nagy Torony (111 méter magas, a XIII-XIV században épült), itt áll a gazdagon díszített homlokzatáról híres romanikus Dóm is, vele szemben áll a középkori Városháza, oldalról pedig a Militi Loggia szegélyzi, mely azelőtt a helyi városi rendőrség székháza volt. Ne hagyják ki a városközpontot sem, melynek kis utcáit további csodás polgári és egyházi épületek díszítenek, ajánljuk a Stradivari múzeum megtekintését, ahol korabeli hangszerek vannak kiállítva. A megye területén nem kevésbé fontos Crema városa, mely híres lombard-gótikus stílusú Dómjáról, az ötszázas évekből való Városházáról, és a városközpontban megörzött korabeli épületeiről. Ismertek még, Soncino és Pandino városai, főleg kastélyaikról, melyek a Visconti, milanoi nemesi család, udvartartásának részei voltak a XIV-XV században.
 
 
Szoba
A szobából páratlan kilátás nyilik a katedrálisra valamint a Városháza mögötti festői térre.
Az 53 szoba a Hotel "Impero"-ban mind újak, stilbútorral felszereltek, ("Impero Stil").
Az elegáns, világos és legmodernebb technológiával felszerelt szobákban még a legigényesebb vendég is garantáltan jól érzi magát.  
A szobák fürdőszoba/zuhanyzóval, WC-vel,  klimával, minibárral,   Sat-TV-vel és széffel rendelkeznek.
Parkolási lehetőség:
Fedett parkoló az utalvány felhasználójának a via Bonomelli, 19 (300 m ).
Foglalás szükséges.  Érkezéskor meg kell adni az autó rendszámát amire kapnak behajtási engedélyt.  Bejelentkezéshez a hotelig lehet menni.  Piaci napokon a behajtás 14: 30-tól lehetséges!  
Elhelyezkedés, kirándulási lehetőségek:
Garda-tó:   70 km észak-keletre
Brescia:   50 km északra 
Milánó:   80 km északnyugatra 
Hotel
Hotel Impero****
I-26100 Cremona
Az utalvány 1 évig érvényes, szabad helyek függvényében. Érkezés pénteken, távozás hétfőn. Kivéve: Vásárok és Kongresszusok, Október, Szilveszter.
Hotel egész évben nyitva tart.
Foglaláshoz meg kell adni az utalvány számát!



Jelenlegi ára: 44 990 Ft

Az aukció vége: 2011-06-10 08:44
. OLASZORSZÁG MESÉS VÁROSAI - CREMONA + 4NAP LUXUS - Jelenlegi ára: 44 990 Ft

Fontos