2011. augusztus 25., csütörtök

DECRABOND cserepes lemez - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Eladó a képeken látható bontott DECRABOND tetőfedő lemezcserép. Mivel a lemezeket egy kókler banda rakta fel, ezért sajnos bontani kellett. A képeken látható, hogy némelyik nem a megfelelő helyeken volt rögzítve… tehát lyukas, illetve a nem megfelelő trehány lécezés miatt behorpadtak, mivel összejárkálták. Bontás után ki lett egyengetve, ami a hátulján jól látszik. A külső oldalán, ez már szinte észre sem vehető a kőzúzalék bevonat miatt.
 
Az ár 1 nm lemezre vonatkozik, de kb. 120-150 nm van belőle.
 
A termék megfelelő alátéthéjazat mellett beépíthető. Szaktanácsot szívesen adok, sőt a szakszerű lefektetésben is tudok segíteni.
 
Felhívom mindenki figyelmét, hogy egy I. osztályú építőanyagról van szó, mely esztétikailag némileg kifogásolható. Ezért ennyi az ára. Bizonyos magasabb igényeknek ez már nem felel meg, de ettől függetlenül bármilyen tetőre felrakható, ha betartják az alátéthélyazatok kivizelezési irányelveit.
A fentiek miatt kérem, hogy csak az licitáljon, aki ezt megértette és elfogadja. Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok. Ha valaki leüti, de megtekintés után mégsem kell, természetesen nincs harag, meg fogom érteni és elfogadom. Szállításban is tudok segíteni.
Köszönöm, hogy elolvasta.
Bánszki Miklós
Ács, Magasépítő Technikus
 
A KŐ ÁLLANDÓSÁGA ÉS AZ ACÉL EREJE
A többrétegű szerkezet egyesíti magában a kőzúzalék időjárásállandóságát és az acél teherbírását. A legfelső réteg különleges gyantába ágyazott válogatott színű apró kőzúzalék, mely az esztétikai igények kielégítése mellett kiváló védelmet nyújt mindenfajta csapadék ellen. A megfelelően kialakított acél alaplemezre felvitt cink- aluminium ötvözet és további műanyag rétegek adják a szerkezet szilárdságát és bitosítják a korrózióállóságot évtizedeken át.
 
 
 
 
A különleges rögzítési megoldás nagyban hozzájárul, hogy a DECRABOND valószínűleg a  legtartósabb  tetőfedő  rendszer  a világon.
Ismert szaklaboratóriumok világszerte kiváló minősítést adtak a terméknek, a legszigorúbb vizsgálatok elvégzése után is, amely vizsgálatokat az ÉMI mérési eredményei is igazoltak.
 



Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Az aukció vége: 2011-08-25 21:37
. DECRABOND cserepes lemez - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Fontos